#MFRstories Vlog9 – Our Original RUN

by admin, January 29, 2017

For the last 3 and a half years the last Sunday of each month has been Mór Fit Run Original for us, back in the beginning it was simply known as Mór Fit Run. It had been avidly followed by local runners so we decided to create a system that could be easily used in any community. The result was creating the Mor Fit Run app and www.morfitrun.com

Back when we only hosted events in Mór we would manually recognise "Fastest Runners", overall and age based, along with recognising runners who set new personal best times each month. With the introduction of Sziget Run much of our focus was taken away from manually identify these runners and more towards building a system that would automatically recognise these achievements.

Over the last year and a half we have had many setbacks in developing this system. We now appear to be on the right track in delivering the Mor Fit Run experience we envisioned when we first set out to motivate the local Mór community.

We believe every community could easily be a Mor Fit Run community.

Do you have a story to tell?

1 Comment


    • Harangozó József
      Reply Cancel Reply
    • February 28, 2017

    Úgy kezdődött, hogy rotációs mozgásokkal (bozótvágóztam) megerőltettem a térdeimet. Pihentetéssel próbálkoztam, ami sajnos eredménytelennek bizonyult. Amikor már a guggolás a lépcsőzés vagy a lejt menet már elviselhetetlenül fájt,kezdtem bele az interneten való kutogatásokba.. Minden ami, ennek a megoldását elő segítheti (kivéve az orvost) elolvastam és ki is próbáltam. Kezdtem a jegeléssel vitaminok pótlásával és a nagyon fájdalmas nyújtásokkal . Az idő múlásával észrevettem némi kis javulást ,ami lelket öntött belém és még jobban ,még többet kezdtem kihozni magamból,aminek öröm lett a vége.. És ekkor már tudtam, hogy megpróbálom nekem is részt kell vennem a MFR-on ,amit minden hónap utolsó vasárnapján rendeznek Hayden és Kedves családja jóvoltából , de 9 órakor körbe futjuk a kecskehegyet . Minden alkalmat kihívásnak tekintettem,így figyelemmel tudtam kísérni a fejlődésemet.. Az első alkalommal csak a fél távot tudtam nagy keservesen lefutni a többi séta volt. Ezek után igyekeztem felkészülni a következő hó végi MFR -5km-ére amit sikerült is végig futni..Innentől kezdve csak az idő volt az ellenfelem ..mindig jobb és jobb akartam lenni a tegnapi önmagamnál (ami a mai napig is így van) … A futásom sikereit örömeit nagy lelkesedéssel osztottam meg. Azért, hogy másokat is inspirálva egyre többen vegyünk részt egy olyan sportba,ami kitartásra és küzdelemre nevel,aminek a sok jó mellett a büszkeség is a jutalma,vagy azért,mert nagyszerű kikapcsolódás és ezek mellett még az általános erőnlétünket is és az egészségünket is nagyban befolyásolja. Azóta is Hajrá MFR !!! Köszönöm (Y)

Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*